Reklám, stand megrendelése

Bekezdés

A Rendezvény dátuma : 2020.11.21. szombat
Helyszín : Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont

STAND BÉRLÉS:

A rendezvényen két típusú standot bérelhetnek a szolgáltatók:
Stand  terület (2×2 méter , áram csatlakozási lehetőség) – a rajzon a számozott standok – ehhez a méretű standhoz kasírozott asztal (kb 160 x 70 cm) vagy leterített könyöklő (90 cm átmérő) rendelhető a készlet erejéig

A standok foglaltsága

Fontos Tudnivalók:

 • A stand egy 230 voltos csatlakozási lehetőséget és székeket tartalmaz. Alapból asztalt, pultot NEM.  Ha a szolgáltatónak szüksége van kasírozott, terített asztalra, könyöklőre az további 5.000 forintba kerül.
 • Egy standon egy szolgáltató lehet, a standok méretéből kifolyólag nincs lehetőség közösen bérelni egy standot több szolgáltatónak.
 • A szervező csapat fenntartja a jogot hogy kategóriánként részvételi limitet szabjon bizonyos szolgáltatásoknál. Ha az azonos típusú szolgáltatók száma meghaladja az összes hely 15%-át.
 • Hostess jellegű mozgó szórólapozásra nincs lehetőség a rendezvényen.

ÁRAK (2019.01.01.-től):

 • A Normál Stand ára : 50.000 forint

KEDVEZMÉNYEK:

Hozz magaddal még két szolgáltatót!

Ha több szolgáltató összefog és együttesen érkeznek, mi ezt kedvezménnyel jutalmazzuk. Ha két szolgáltató foglal egyszerre, akkor 10% kedvezményt kapnak a standok árából. Ha 3 szolgáltató foglal egyszerre, akkor 20% kedvezménnyel , 40.000 forintért foglalhatják le a helyüket.

Kiegészítő szolgáltatások stand mellé :

 • Szórólap elhelyezés a párok csomagjaiban : 5.000 forint
 • Szolgáltatói katalógus: Egy oldalon egy vagy kettő szolgáltatói hirdetés lehet. Megjelenés A Nagy Esküvői Nyílt Nap füzetben: A/6 fekvő hirdetés – 5.000 forint , A/5 álló hirdetés 10.000 forint
 • Füzet külső borító (A/5 álló) – 30.000 forint
 • Füzet belső borító (A/5 álló) – 20.000 forint

A foglalás menete:

 • Ki kell tölteni a lap alján lévő megrendelő űrlapot, ezután felvesszük telefonon a kapcsolatot minden jelentkezővel.
 • Szerződést küldünk, amiben le van fektetve a szolgáltatás minden részlete

Fizetési feltételek:

 • 10.000 forint foglaló a megrendeléstől számított 7 napon belül
 • A fennmaradó összeg befizetése 2019.09.30.-ig

A foglalást azesetben tudjuk elfogadni ha az általunk küldött szerződést a szolgáltató 7 napon belül visszaküldi a részünkre és a foglaló átutalásra kerül szintén 7 napon belül. Ha  a fennmaradó összeg nem érkezik meg a számlánkra a határidőig, a foglalt standot felszabadítjuk és a befizetett foglalót szóróanyag elhelyezésre lehet beváltani.

REKLÁM SZOLGÁLTATÁSOK STAND BÉRLÉSE NÉLKÜL:

REKLÁMANYAG ELHELYEZÉS A PÁROK CSOMAGJAIBAN 

Ez a lehetőség azoknak a partnereinknek ideális akik nem szeretnének standot bérelni, kitelepülni. Viszont mégis szeretnék hogy a szolgáltatásuk eljusson az Esküvői Nyílt Napra ellátogató párokhoz. 150 pár megérkezéskor kap egy csomagot ami különböző reklámanyagokat, esküvős magazint és apró ajándéktárgyakat tartalmaz. Ezenkívül a rendezvényen a szórólapozás nem engedélyezett. A párok csomagjába max A4 méretű reklámanyag elhelyezésére van lehetőség,  150 darabra van szükségünk. A 150 darab reklámanyagot legkésőbb október 31.-ig el kell juttatni számunkra hogy időben össze tudjuk állítani a párok csomagjait. A szolgáltatás ára 10.000 forint.

MEGJELENÉS A NAGY ESKÜVŐI NYÍLT NAP KIADVÁNYBAN

Ez a lehetőség azoknak a partnereinknek ideális akik nem szeretnének standot bérelni, kitelepülni. Viszont mégis szeretnék hogy a szolgáltatásuk eljusson az Esküvői Nyílt Napra ellátogató párokhoz. 150 pár megérkezéskor kap egy csomagot ami különböző reklámanyagokat, esküvős magazint és apró ajándéktárgyakat tartalmaz. Tervek szerint álló A/5 formátumú lesz. Egy oldalon egy vagy kettő szolgáltatói hirdetés lehet. Megjelenés A Nagy Esküvői Nyílt Nap füzetben: A/6 fekvő hirdetés – 10.000 forint , A/5 álló hirdetés 20.000 forint

Számlázási adatok:

Név / számlázási név: (kötelező):

Számlázási cím (kötelező):

Adószám:

Fantázianév, megjeleníteni kívánt brand neve: (kötelező):

Email cím (kötelező):

Telefonszám (kötelező):

Megrendeléssel kapcsolatos adatok:

Szolgáltatási terület (pl. vőfély, dekor, stb.):

A megrendelt reklám/megjelenés típusa:

Standbérlés esetén a választott hely száma:

Kiegészítő szolgáltatások stand terület mellé:

Kasírozott asztal 5.000 forintKönyöklő terítővel 5.000 forintSzórólap elhelyezés a párok csomagjaiban : 5.000 forintMegjelenés A Nagy Esküvői Nyílt Nap füzetben (A/6): 5.000 forintMegjelenés A Nagy Esküvői Nyílt Nap füzetben (A/5): 10.000 forint

Kérdés, megjegyzés: