Esküvőre Készülök Facebook csoport

Az Esküvőre Készülök nevű Facebook közösség már több éve szolgálja a házasság előtt álló párokat. Hasznos színtere a különböző beszélgetéseknek, információcseréknek és a tapasztalatok megosztásának. A csoport létszáma 2020 januárjában elérte a 29 ezer főt. Ezzel Magyarország egyik legnagyobb esküvői csoportja a Facebookon.

Ahhoz hogy ezt a taglétszámot elérjük sok szabályt kellett bevezetni. Az első és legfontosabb szabály hogy a csoportban erősen kontrollálva van a reklámozás. Ennek módszerei az elmúlt években változtak, de a legfontosabb hogy a közösség nem ad teret az (önjelölt) szolgáltatók hirtelen és nagyon nagy számban beküldött hirdetéseinek. Olyan világban élünk amelyben mindenkiből villámgyorsan lehet esküvői szolgáltató (persze csak látszólag). Ahhoz ugyanis hogy valaki legálisan foglalkozzon ezzel, valamilyen szintű vállalkozási vagy céges forma szükséges. A csoportban ellenőrizzük ezt és azt is hogy az adott vállalkozó végezheti-e a megjelölt tevékenységet.

A szabályzat sokszor szigorúnak tűnhet, de ez az egyetlen módszer arra hogy szűrjük a reklámot és az illegálisan tevékenykedő szolgáltatókat.

Szolgáltatók itt tudnak jelentkezni a csoportunkba